Polityka prywatności

Polityka Prywatności

Ochrona danych osobowych

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Opolska, ul. Prószkowska 76, 45-758 Opole.
  2. Inspektor Ochrony Danych Politechniki Opolskiej nadzoruje prawidłowość przetwarzania danych osobowych i można skontaktować się z nim za pośrednictwem adresu e-mail: iod@po.edu.pl.
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu: realizacji zamówienia.
  4. Podane dane będą przetwarzane na podstawie ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) oraz art. 6 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  5. Podanie danych jest dobrowolne, jednak konieczne do realizacji celów do jakich zostały zebrane.
  6. Dane będą udostępniane następującym podmiotom zewnętrznym w przypadkach przewidzianych przepisami prawa:

1) Blue Media S.A. z siedzibą pod adresem: ul. Powstańców Warszawy 6, 81-718 Sopot  – w celu realizacji płatności elektronicznych

2) DREAMCOMMERCE SPÓŁKA AKCYJNA z siedzibą pod adresem: ul. Władysława Łokietka 79, 31-280 Kraków – w celu udostępnienia oprogramowania sklepu internetowego dostępnego w Serwisie shoper.pl

  1. Dane przechowywane będą przez okres niezbędny do realizacji umowy sprzedaży oraz dodatkowo przez 5 lat od początku roku następującego po roku obrotowym, w którym operacje, transakcje, postępowanie zostały ostatecznie zakończone, spłacone, rozliczone lub przedawnione.
  2. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz z zastrzeżeniem przepisów prawa: prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
  3. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  4. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.

 

 

 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl